SUBSCRIBE NOW

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

MUST READ

Attention! We have move our online store to www.bandorustore.com
24 Jul 2021
Fashion

Tone Warna Ala Camouflage, Carhartt Lancar Koleksi Terbaru 

Berita baik buat peminat-peminat Carhatt! Carhatt WIP baru-baru ini mendedah dan melancarkan koleksi terbarunya iaitu koleksi Fall/Winter 2021. Koleksi bertemakan gabungan warisan pakaian bekerja serta memberi highlight pada bahan taktilnya. Tekstil seperti korduroi bertekstur, kanvas, kapas dan flannel mempunyai tona warna yang tersendiri dan dipengaruhi…

Fashion

WOW! Kasut Converse 104 tahun terjual dengan harga RM40,800 

Dalam waktu sesak semasa pandemik ni, ramai yang menjual barang-barang persendirian demi untuk kelangsungan hidup. Seorang lelaki dari Kota Bharu, Kelantan ini tidak ketinggalan juga. Cuma apa yang dijual beliau ni sangat rare. Apa yang lebih mengejutkan apabila Wan Irfayuim Azim Wan Ab Aziz, seorang…

Fashion

UNDERCOVER lancar UNDERCOVERISM 

Jenama terkemuka UNDERCOVER sekali lagi menggempar peminatnya dengan mengeluarkan sebuah clothing line baru bernama UNDERCOVERISM. UNDERCOVERISM yang dilancarkan baru-baru ini menawarkan pakaian-pakaian yang menarik untuk para jejaka di luar sana!  So, apa benda yang menarik tu?  Dibawah UNDERCOVERISM ada lebih daripada 40 helai pakaian lelaki….

Fashion

4 Pelitup Muka Termahal Di Dunia 

Sudah menjadi norma harian untuk memakai topeng muka atau pun mask untuk mengelakkan diri daripada terkena jangkitan virus COVID-19. Mask ni umpama keperluan penting yang kita kena ada sentiasa. Kalau tidak, jadi lah macam gambar kat bawah ni. Tapi, sejak wujudnya COVID-19 ini, ramai mengambil…

Fashion

3 Cara Mudah Membersihkan Jeans Selain Washer Machine 

Okay soalan. Berapa kali sebenarnya korang cuci jeans korang dengan washer machine? Tahu tak, CEO jenama jeans terkemuka, Levis, Charles V. Bergh sebenarnya tak suggest untuk jeansdi cuci dengan mesin basuh. “Rata-rata seluar jeans yang dicuci dengan mesin basuh memerlukan 3.5 liter air untuk pencucianseminggu…

Fashion

Kolaborasi WTAPS X Champion 

WTAPS dan Champion Bersama-sama Untuk Kolaborasi Asas Neutral WTAPS entiti yang berpusat di Tokyo siap untuk memberikan lebih banyak barang ke seluruh dunia. Inisiatif terbaru ini dihasilkan bersama-sama dengan syarikat atletik yang terkenal CHAMPION, dan merangkumi rangkaian asas-asas neutral yang ringkas tetapi selesa. Inspirasi untuk…

Fashion

HUMAN MADE x Airinum Urban Air Mask 2.0 Boleh Didapati Sekarang 

Dengan warna putih, biru laut dan kelabu, kolaborasi ini menyaksikan label Jepun popular ini mengambil fungsi syarikat Sweden untuk memenuhi keselesaan dan reka bentuk sistem pelindung muka. Jersi teknikal bahagian luar topeng yang mempunyai jenama HUMAN MADE boleh dicuci dan digunakan berulang kali. Peralatan pelindung…

Fashion

Anda Boleh Memakai Kasut Baru Nike Ini Tanpa Menyentuhnya Dengan Tangan. 

Membungkuk ke bawah untuk memakai sepasang kasut adalah tindakan mudah yang biasa kita ambil. Bagi mereka yang menghadapi masalah tubuh badan atau pergerakan terbatas, Nike telah membuat kasut bebas tangan pertamanya yang disebut ‘GO FlyEase’ yang kebetulan tiba di tengah-tengah wabak boleh meminimumkan sentuhan adalah…

Fashion

UNDERCOVER dan Pake bersama semula untuk kolaborasi baru. 

Terdiri koleksi lain The Quantum, The Clandestine dan The Tech, reka bentuk corak porselin dengan makhluk asing tersembunyi yang ditampilkan dalam koleksi “Cold Blood” UNDERCOVER Fall / Winter 2014. Barang buatan Jepun yang digunakan untuk simpanan barang yang boleh digunakan semula dan dibuat daripada plastik…