WTAPS dan Champion Bersama-sama Untuk Kolaborasi Asas Neutral

WTAPS entiti yang berpusat di Tokyo siap untuk memberikan lebih banyak barang ke seluruh dunia. Inisiatif terbaru ini dihasilkan bersama-sama dengan syarikat atletik yang terkenal CHAMPION, dan merangkumi rangkaian asas-asas neutral yang ringkas tetapi selesa.

Inspirasi untuk kolaborasi ini berdasarkan pada barisan pakaian Tetsu Nishiyama’s BLANKS, yang pada dasarnya adalah pelbagai jenis barang berjenama minimal yang direka untuk pakaian sehari-hari. Siluetnya berbentuk kotak, mempunyai kolar yang sedikit lebih lebar dan lebih baik untuk jangka masa panjang kerana akan lebih sukar untuk mengecil atau rosak dari masa ke masa.

Barisan dalam koleksi ini adalah kemeja, sweatshirts, crewnecks dan t-shirt lengan pendek dan lengan panjang . Setiap gaya hadir dalam warna neutral termasuk “Gray”, “Navy”, dan “Olive Drab”. Potongan itu dihiasi dengan tampalan jenama dan tanda dalaman untuk membentuk ikatan kolaborasi.

Harga untuk siluet adalah seperti berikut: ¥ 8,000 (kira-kira RM 307) untuk t-shirt lengan pendek, ¥ 10,000 (sekitar RM 383) untuk t-shirt lengan panjang, ¥ 20,000 (kira-kira RM 767) untuk crewnecks, dan ¥ 22,000 (kira-kira RM 848) untuk hoodies.

Berminat boleh boleh dapatkan koleksi melalui website WTAPS dan Champion.