SUBSCRIBE NOW

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

MUST READ

Attention! We have move our e-commerce store to www.bandorustore.com.

LATEST POSTS

Travel

Jangan sesekali lakukan 5 perkara ini di airport! 

Pengalaman di lapangan terbang boleh jadi seronok. Tapi dalam pada masa yang sama, ia boleh menjadi satu pengalaman yang sangat mengerikan! Lapangan terbang sering menjadi titik transit bagi kes jenayah berat seperti pengedaran dadah, duit, terrorism dan macam-macam lagi.   Google saja kes-kes terdahulu yang membabitkan…

Travel

Barang yang tak perlu bawa pun sebenarnya bila nak pergi bercuti! 

Bila sebut saja pasal percutian, rata-rata memikirkan barang apa yang perlu dibawa, betul tak? Lagi-lagilah bila nak bercuti di tempat yang jauh dengan jangka masa yang agak panjang.   Mestilah excited, kan?! Bila dah excited, mestilah semua benda anda nak pack dan bawa bersama ke percutian. …

Travel

Cara kekal sihat ketika bercuti pada musim sejuk! 

Musik sejuk bakal menjelma tak lama lagi! Ke mana lokasi percutian anda kali ini?  Ada yang nak bermain ski di Swiss, Jepun. Ada yang nak ke Norway bagi menyaksikan fenomena Aurora.  Tidak kira kemana percutian anda kali ini, pastikan ianya bermakna. Cuti-cuti juga, kesihatan semasa…